Kom jij ons team versterken?

Foprico is een snelgroeiende en toonaangevende producent van gepersonaliseerde print producten zoals (Foto)Boeken, Wanddecoratie en Publicaties. Wij bedienen dagelijks Retailketens, Uitgeverijen en E-Commerce partijen door heel Europa. Innovaties zowel op product niveau als op het gebied van productie zorgen ervoor dat steeds meer klanten kiezen voor Foprico. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers om ons team te komen versterken.

Open sollicatatie?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons helpen de Foprico ambititie te realiseren. Indien er bij de huidige vacatures geen functie staat die jou op het lijf geschreven is, schroom dan niet om je voor te stellen aan ons team!

Praktisch
Van sollicitatie tot de 1e werkdag:

1. Stuur ons je sollicitatie

Geregeld hebben wij diverse vacatures waar je direct op kan reageren. Staat er niets voor je bij, stuur ons dan een open sollicitatie. Niet geschoten is altijd mis, en wie weet waren wij net op zoek naar jou!

2. Uitnodiging voor een gesprek

Uiterlijk 5 werkdagen na je sollicitatie ontvang je van ons bericht. Daarin vermelden we of je bent uitgenodigd voor een gesprek. Dat gesprek vind plaats met je toekomstige leidinggevende en de managing director. We laten je ons bedrijf zien en gaan graag met je in gesprek over wat jij voor Foprico kan betekenen.

3. Vervolg gesprek & Arbeidsvoorwaarden

Is het enthousiasme wederzijds, denken we elkaar aan te vullen? Dan volgt er een 2e gesprek waarin we graag ingaan op arbeidsvoorwaarden en werkzaamheden. Komen we hieruit? Dan verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega!

Contact

Neem contact met ons op

Anti Spam

Image verification

Adres:

Leehove 117
WestLand
Zuid-Holland
2678MB
The Netherlands

Telefoon:

+31 (0) 88-597 22 00

Foprico is de specialist in fotoboeken en reguliere boeken drukken
en afwerken met PUR binding, Geniet, Wiro-O en Layflat.